Kategorija

Svakodnevica

Svakodnevica

Ovaj blog je o vakcinama

U zenitu mog momčenja po Novom Sadu (čitaj: latentni alkoholizam) ugostio sam ekipu drugara iz rodnog Zrenjanina. Među njima je bio i lik koji je oduvek bio nezgodan. Poslednji upisani pojam je eufemizam u odnosu na ono što je on radio u životu ali, to sada nije presudno za ovu priču. U nekom trenutku druženja (čitaj: oko četvrtog piva) u razgovoru napomenem da u Novom Sadu postoji lokal u kom se nalazi avion MIG 21. Istog trenutka od dotičnog kreće zafrkavanje i podbadanje: “Jeste, baš je ceo avion u kafani”, “Patak pređi na limunadu, počeo si da lupetaš”, “Znam ja da se ti ložiš na Novi Sad, ali brate avion…”.

Opširnije

Svakodnevica

Juventus i ja, prvi susret

Razmišljajući kako da počnem ovaj tekst imao sam dilemu: da li da krenem da objašnjavam kakav je osećaj kada se ostvari dugogodišnji san? Ili da pokušam da objasnim da li je moguće da imam 39 godina a da se i dalje „palim“ na fudbal. Ili nešto sasvim treće. Krenuću redom.

Opširnije

Svakodnevica

Prvi blog

Kako i zašto počneš da pišeš blog?

Nemam pojma. Meni se to pojavilo kao potreba, odnosno da budem precizan – kada sam napisao prvi tekst i formatirao ga – osećao sam se dobro. Mislim da je to dovoljan razlog da se počne. Imao sam tu privilegiju da prve tekstove podrži portal Bebac.com gde sam delio i još uvek delim svoja razmišljanja kao tata dva dečaka: Luke i Viktora. Luka će uskoro tri godine, a Viktor još malo pa jednu. Supruga, prijatelji i okruženje su dobro reagovali na tekstove i nekako me ohrabrili da budem slobodniji sa temama.

Opširnije